Okända hemligheter

Pengar och länders guldreserver är en självklarhet att man vill förvara i säkerhet, det finns nog ingen som vill förvara sin förmögenhet i en miljö som är lätt att bryta sig in i. Hemma är det många som har mindre kassaskåp och likande för att hålla sina värdesaker så säkra som möjligt, vi ordnar larmsystem till huset för att inte göra det enkelt för inbrottstjuvar att bryta sig in. Detta gäller arbetsplatser och affärer också, vi vill skapa en så trygg omgivning för oss själva som möjligt för att inte släppa in ovälkomna gäster. Det finns mycket som behöver förvaras tryggt här i världen men en del saker behöver lite extra skydd ändå, en del platser behöver en säkerhet som är omöjlig att ta sig in i.

Ufon och utomjordingar

Area 51 är en av världens mest diskuterade platser på jorden, konspirationsteoretiker älskar att diskutera denna plats och vad som kan tänkas finnas där. Man funderar på om staten undanhåller utomjordingar och annat spännande som de inte vill att omvärlden ska se, men det är ingen utomstående som har en aning om vad som här finns. Det sägs finnas bevis som talar för att ett UFO ska ha kraschat på jorden 1947 i Roswell, detta ska enligt vissa nu finnas i tryggt förvar på area 51, men det är ingen som vet säkert. Det har gjorts filmer om människor som smugit sig in här för att ta reda på vad exakt det är regeringen gömmer här inne, och även om det i filmer är väldigt svårt att ta sig in här så är det i verkligheten en omöjlighet.

Alltid redo

Area 51 har ett fantastiskt övervakningssystem, oinbjudna gäster får en tuff uppgift för sig om de vill ta sig genom den övervakning som sköts av den amerikanska militären. Stället är så välövervakat att man inte ens får flyga över detta område, skulle någon försöka eskorteras de snabbt bort av det amerikanska flygvapnet som alltid står redo att ta sig upp i luften. Vad som exakt försiggår inne på området är hemlighetsstämplat, men omvärlden är så klart väldigt nyfiken av sig och spekulerar gärna i vad som kan tänkas förvaras där, ja det är inte alls svårt att finna de tankar och funderingar människor har kring Area 51.

Väl inspärrad

Något annat man väldigt gärna vill hålla instängt så väl som möjligt är fångar, därför är säkerheten på fängelser viktig. På Florence Supermax samlar man de absolut värsta brottslingarna man kan få tag på, detta är det absolut sista stället man som kriminell vill hamna på. Här finns bara de värsta av de värsta, dessa bevakas med bland annat attackhundar som är tränade att övervaka området mellan den yttre muren och det 4 meter höga stängslet som finns. 1400 fjärrstyrda dörrar, rörelsedetektorer, tryckplattor säkerhetskameror och tungt beväpnade väktare ser till så fångarna håller sig inne och ovälkomna gäster ute. Hade man tänkt bryta sig fri från ett fängelse är detta verkligen inte det man vill hamna på, en inlåsning här innebär att du inte kommer ut förrän man tycker du är värd det, om man nu någonsin tycker det.

Related Post